+31(0)545-473070

Home – Duurzaamheid

Penterman & Duurzaamheid

Verduurzaming van woningen

Wat speelt er in de markt, wat zijn de huidige regels en welke manier van verduurzamen past bij jouw situatie? Voor de verduurzaming van woningen hebben wij de juiste kennis en ervaring in huis. We denken graag met je mee en nemen de tijd om samen te beslissen hoe we jouw bestaande woning kunnen verduurzamen, óf hoe we jouw nieuwbouwwoning zo duurzaam mogelijk kunnen bouwen. Uiteraard op een manier die bij jou past: binnen het gestelde budget, binnen de wet- en regelgeving en met maximale efficiëntie. Ook helpen we je met subsidies op isolaties, zonnepanelen en warmtepompen.

Altijd dichtbij

Al sinds de start van Penterman werken wij voornamelijk aan projecten in de buurt. Dat stelt ons in staat om duurzame relaties op te bouwen met onze klanten: met velen van hen doen wij al jaren zaken. Verreweg de meeste van onze projecten bevinden zich in Eibergen en omstreken; prettig voor onze klanten én onze werknemers.

Duurzame samenwerkingen

Veel van onze projecten pakken wij aan met een bouwteam. Als hoofdaannemer werken we samen met vaste onderaannemers: installateurs, schilders, stukadoors, dakdekkers en tegelzetters uit de omgeving. Partijen die we kennen, waar we op kunnen bouwen en al jaren prettig zaken mee doen. Op die manier kunnen we onze klanten volledig ontzorgen.

Huis verduurzamen? Penterman helpt je verder

Heb je een vraag over de verduurzaming van je woning? Hulp nodig bij het aanvragen van subsidie voor isolatie, zonnepanelen of een warmtepomp? Bij Penterman beschikken we over de juiste kennis en ervaring. We denken dan ook graag met je mee.